Inbraak

Pensioenzorg. Ooit al van dit concept gehoord? Vermoedelijk niet want deze unieke aanpak werd zopas door Agomax uitgewerkt. Benieuwd? Contacteer ons.

Help!

Eerste hulp bij vragen.

 

 

Werd er bij u ingebroken? Raak niets aan en bel meteen de politie. Bezorg ons vervolgens een kopie van uw verklaring via mail of post. Vergeet niet bij uw verklaring een overzicht te geven van de ontvreemde bezittingen. Deze lijst kan ten allen tijde aangevuld worden want de kans is klein dat u meteen een volledige opsomming kunt geven van wat ontvreemd werd.

De diefstaldekking is enkel van toepassing na een inbraak. Zorg er dus voor dat u uw woning altijd slotvast achter laat en u alle ramen gesloten hebt.

Contacteer meteen de vakmensen die nodig zijn om de aangerichte schade aan deuren, sloten en/of ramen te herstellen. Vraag hen zo snel mogelijk bestekken op te maken en bezorg ons deze via mail of post.

Dringende herstellingen, om bijvoorbeeld uw woning weer veilig af te sluiten, mag u meteen laten uitvoeren. Maak eerst enkele foto's van de schade voor de herstellingen uitgevoerd worden.

 

Doorklikken

 

Hier vind je enkele links die af en toe wel eens nuttig voor je kunnen zijn..

 

Interessante websites

Exclusief voor klanten

 

Klanten kunnen hier hun digitale verzekeringsportefeuille raadplegen.

 

Mijn verzekeringen